-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Dutch Antilles Express wil Airbussen in de vloot

WILLEMSTAD - De Curacuaanse luchtvaartmaatschappij Dutch Antilles Express (DAE) bekijkt de mogelijkheid om op korte termijn Airbus vliegtuigen in haar vloot te introduceren. Volgens een woordvoerder van de luchtvaartmaatschappij is zij in vergaande gesprekken met lease maatschappijen om twee A319s in de eigen vloot op te nemen. Daarnaast wilt zij twee A320 introduceren bij Falcon Air. Volgens DAE moeten de Airbussen voor meer flexibiliteit en stabiliteit zorgen. DAE vliegt met een aantal MD-83s, Fokker 100s en ATR-42s. De MD-83s staan soms dagen aan de grond vanwege onderhoud. Met de Airbussen moet dit verleden tijd zijn.

Doordat de vliegtuigen zuiniger in verbruik zijn, zegt de maatschappij ruim $600.000 per maand aan brandstof te kunnen besparen. De vliegtuigen zijn gebouwd in 2002 (A320) en 2006 (A319) en komen van een Amerikaanse maatschappij. Welke airline dit is, wilde de woordvoerder niet bekend maken.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy