-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Aer Lingus voegt 757s toe aan vloot

DUBLIN - Aer Lingus voegt vanaf begin volgend jaar nieuwe bestemmingen toe aan het netwerk. Hiervoor heeft het een lease-overeenkomst gesloten met de Ierse leasemaatschappij Air Contractors voor drie Boeing 757-200s. Deze vliegtuigen zullen op routes vanaf Shannon naar onder andere Boston en New York worden ingezet op vluchten naar de Verenigde Staten. Aer Lingus heeft een aantal Airbus A330s in de vloot, maar deze capaciteit is voor sommmige bestemmingen te groot.

Aer Lingus werkt samen met de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij JetBlue. Door nieuwe routes te introduceren naar de Verenigde Staten, hopen de twee airlines meer passagiers te kunnen vervoeren. De Ierse maatschappij zag in het eerste kwartaal 14% meer passagiers in haar Airbus A330s.

De Boeing 757-200 is een zeer geschikt vliegtuig voor vluchten vanaf Ierland naar de Verenigde Staten. Al jaren vliegen onder andere United en US Airways tussen de twee landen. De Boeings worden gevlogen door piloten van Air Contractors. Het cabinepersoneel is allemaal in dienst van Aer Lingus. Het is voor het eerst in bijna 10 jaar dat er weer een Boeing aan de vloot van Aer Lingus wordt toegevoegd.

A330-300 Aer Lingus (C) Ruud Bouwknegt

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy