-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Emirates voorziet A380s van shisha-lounges

DUBAI - Luchtvaartmaatschappij Emirates heeft aangekondigd dat zij test gaat uitvoeren met shishas in een aantal van haar A380s. In deze Airbus A380s is het mogelijk dat passagiers in de First Class en Business Class waterpijpen kunnen bestellen via het Inflight Entertainment Systeem. In de lounges worden deze dan voor de premium passagiers voorbereid. Passagiers mogen de waterpijp alleen in de lounge roken, om het eventuele gevaar te beperken. Emirates gaat een klein aantal van haar superjumbos voorzien van deze shishas. De test zal volgende maand beginnen en als deze een succes is, zullen alle A380s aan het eind van het jaar voorzien zijn van speciale lounges.

"Voor passagiers uit het Midden-Oosten is het een extra reden om met Emirates te vliegen" omdat zij ook tijdens de vlucht gebruik kunnen maken van hun tradities. Passagiers die voor de eerste keer afreizen naar het Midden-Oosten is het eveneens een speciale gebeurtenis omdat zij deze traditionele waterpijp kunnen roken en de Arabische cultuur op kunnen doen, nog voordat het vliegtuig is geland.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy