-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vlieg mee in een F-16

Het is de droom van velen, maar slechts een enkeling heeft het ooit gedaan. Mattie & Wietze hebben iets heel tofs voor je geregeld, een unieke kans: jij kunt meevliegen in een F-16! Stel je eens voor... je stapt in de cockpit van de bekende straaljager, het dak gaat dicht, de vlieger start de motor en dan... die power, dat geluid. Met een flinke kracht word je in je stoel gedrukt en in een mum van tijd hang je in de lucht en vlieg je met hoge snelheid over Nederland.

Voor je het weet ben je aan de andere kant van het land, of zelfs aan de andere kant van Europa. Met krachten van wel 4 à 5 G (dat is dus vijf keer je eigen lichaamsgewicht) ga je door de scherpe bochten die een F-16-vlieger kan maken en ervaar je iets wat voor slechts een handjevol mensen is weggelegd.

Deze brute droom kan waarheid worden! Geef je hieronder op en luister naar Q-music om te horen of jouw naam wordt genoemd. Hoor je jouw naam op Q? Bel dan binnen 16 minuten naar de Q-studio op 0909-9596 (55 cpm) en kwalificeer je voor de finale. En wie weet vlieg jij straks mee in een echte F-16! Check rechts op welke dagen en tijdstippen namen worden genoemd.

Heb jij je opgegeven voor 'Vlieg Mee In Een F-16'? Luister dan van dinsdag 21 tot en met vrijdag 24 mei naar Q-music om te horen of je naam wordt genoemd. De tijden waarop de Q-dj's een naam noemen zijn:

  • 08.16 uur
  • 11.16 uur
  • 14.16 uur
  • 17.16 uur

Belt iemand niet binnen 16 minuten terug, dan wordt een uur later een andere naam genoemd. In totaal zijn er 16 finaleplekken.

Om mee te doen, dien je naar de website van QMusic.nl te gaan

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy