-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Komt Maastricht Airlines nog van de grond?

MAASTRICHT - De nieuwste luchtvaartmaatschappij Maastricht Airlines lijkt maar niet van de grond te komen. Na twee keer uitstel lijkt nu het punt bereikt dat er sprake is van afstel. Volgens De Telegraaf wordt er ook in de zomer niet gevlogen en zou er pas op zijn vroegst in het najaar sprake zijn van de start van vluchten. De eerste vluchten zouden aanvankelijk al op 26 maart van dit jaar zijn.

De datum werd uitgesteld tot 1 mei omdat de twee Fokker 50-vliegtuigen niet op tijd geleverd konden worden. De datum van 1 mei werd echter ook niet gehaald en oprichter Hamid Kerboua besloot voorlopig geen nieuwe datum te noemen. Volgens bronnen is een deel van de 60 personeelsleden inmiddels weer ontslagen. Of Maastricht Airlines überhaupt nog gaat vliegen is nog maar de vraag. Het vertrouwen in het bedrijf is bij veel partijen weg. Het bedrijf kreeg tonnen subsidies van de provincie en de gemeente Maastricht.

Voor de start waren er al twijfels over de plannen voor een nieuw luchtvaartbedrijf. Maastricht Airlines zou gaan vliegen naar Amsterdam, Berlijn en München.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy