-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Fokker Services installeert nieuwe stoelen in F70-vloot KLM

HOOFDDORP - Fokker Services gaat de nieuwe stoelen installeren in de Fokker 70-vloot van KLM Cityhopper. Daarover hebben beide bedrijven een contract ondertekend. Eerder al maakte KLM Cityhopper bekend de volledige vloot van Fokker 70's te voorzien van nieuwe slim seat stoelen van de Britse fabrikant Acro. De nieuwe stoelen worden geïnstalleerd omdat het regionale dochterbedrijf van KLM nog zeker tot 2018 met de Fokker 70’s blijft doorvliegen. Van dat type, met tachtig stoelen het kleinste type in de vloot, heeft de maatschappij er 26 in dienst.

Dankzij de installatie van de nieuwe stoelen is KLM Cityhopper in staat om ook aan boord van de Fokker 70’s een Economy Comfort-zone te introduceren. Het ontwerp van de slim seats zorgt voor meer beenruimte. Per toestel leveren de nieuwe stoelen een gewichtsbesparing van 83 kilo op.

De Economy Comfortzone bevindt zich in het voorste gedeelte van de economy class en biedt meer comfort dan de standaard economy class. KLM introduceerde dit product in december aan boord van de Boeing 737-vloot. Vanaf het winterseizoen 2013/2014 zal de volledige Fokker 70-vloot van de nieuwe stoelen zijn voorzien.

Ook de Embraer 190-vloot van KLM Cityhopper krijgt een Economy Comfort-zone. Die zal worden gecreëerd door een bepaalde rij stoelen voorin het vliegtuig opnieuw in te delen, waardoor er meer beenruimte ontstaat.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Fokker 70 KLM Cityhopper

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy