-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Royal Air Maroc voegt Embraers toe

CASABLANCA - De nationale luchtvaartmaatschappij uit Marokko, Royal Air Maroc (AT), herstart in december met het vliegen naar Sao Paulo. De vlucht zal drie keer per week worden uitgevoerd met een Boeing 767-300ER. De luchtvaartmaatschappij stopte 21 jaar geleden met de vluchten naar Brazilie. De luchtvaartmaatschappij meldde daarnaast dat zij een operationele winst heeft geboekt van $81 miljoen. De jaren daarvoor was Royal Air Maroc nog verliesgevend waardoor de overheid opties bekeek om haar aandeel te verkopen.

Er worden opties overwogen om een groot aandeel in de luchtvaartmaatschappij te verkopen aan een grote airline in het Midden-Oosten. 

Verder meldde de Marokkaanse maatschappij dat zij per 27 oktober de beschikking heeft over twee Embraer 190s waarmee korte vluchten in de regio worden aangevlogen. Dit zijn ondermeer Oujda, Nador, Fez, Banjul en Nador. Ook zullen bestemmingen in Europa worden aangevlogen waarvoor de Boeing 737 te groot is. Deze steden zullen zijn: Berlijn (Tegel), Zurich, Toulouse en Nantes. Deze twee vliegtuigen zullen worden geleast van het Nederlandse Denim Air.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy