-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Passagiers gelukkig, ondanks flinke vertraging [video]

Anderhalf uur vastzitten op de tarmac in Las Vegas, in een vliegtuig zonder airco, laat staan water of eten - maar toch de goeie moed niet verliezen: dat is het verhaal van deze passagiers op een vlucht van Allegiant Air naar Phoenix. In plaats van de boel op stelten te zetten, begonnen de reizigers het in deze situatie wel erg toepasselijke 'I Believe I Can Fly' van R. Kelly te zingen. Het is niet geweten of dat de vliegtuigmaatschappij ertoe aanzette sneller een oplossing te vinden.

Al lijkt dat onwaarschijnlijk, want toen de passagiers overstapten naar een ander toestel, kreeg ook dat te maken met technische problemen. Twee reizigers vielen flauw en twee anderen moesten braken. Vier uur later konden ze dan toch vliegen en kwam iedereen veilig aan in Phoenix. Allegiant stelde in een mededeling op de hoogte te zijn van de technische problemen en een grondig onderzoek uit te voeren.

Bron: hln.be

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy