-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Afrika-vluchten helpen Brussels Airlines in juli aan groei

BRUSSEL - Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft in juli bijna 580.000 passagiers vervoerd. Dat betekende voor de onderneming een stijging van 1,7 procent ten opzichte van juli vorig jaar. De toename van het aantal reizigers was een direct gevolg van de Afrika-vluchten van Brussels Airlines. Op routes tussen Europa en Afrika noteerde Brussels Airlines een groei van 14,4 procent.

Het intercontinentale netwerk van Brussels Airlines levert slechts een klein deel van het totaalaantal passagiers op. Sinds 1 juni vliegt de maatschappij ook naar New York. In juli was de dagelijkse vlucht naar JFK Airport gemiddeld voor 86,9 procent gevuld.

De gemiddelde bezettingsgraad op alle routes kwam in juli uit op 68,4 procent, een toename van 1,7 procent in vergelijking met een jaar eerder.
De passagiers van de chartervluchten die Brussels Airlines vorige maand uitvoerde vallen buiten de cijfers, aldus de luchtvaartmaatschappij. Vorige maand was volgens het bedrijf sprake van enkele tientallen chartervluchten per week.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy