-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Rotterdam The Hague Airport wil uitbreiden

Rotterdam The Hague Airport wil gaan uitbreiden. Dat schrijft directeur Roland Wondolleck van de luchthaven zaterdag aan het AD. "In het belang van de economie moeten we verder groeien." Crisis of geen crisis: Volgens Wondolleck gaat het uitstekend met de luchthaven. Die "floreert nu al", schrijft de directeur. De lijndienstregeling is de laatste maanden flink uitgebreid, waardoor reizigers nu onder meer naar Ibiza en Boedapest kunnen vliegen.

Toch is verdere uitbreiding van het aantal bestemmingen nodig, betoogt Wondolleck: ''Voor de regionale economie is groei van Rotterdam The Hague Airport van groot belang.'' Meer vluchten betekent meer toeristen, die vervolgens op pad gaan in Zuidwest-Nederland.

Om het aantal vluchten te laten groeien, hoeft niet direct verbouwd te worden. ''De bestaande start-landingsbaan kan nog wel een aantal vluchten naar nieuwe bestemmingen aan.'' Voor het zover is moet volgens de directeur wel eerst worden overlegd met de regio en de overheid.

Bron: RTV Rijnmond

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy