-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Gratis vliegtickets door computerfout United Airlines

Consumenten die door een computerfout gratis een vlucht konden boeken bij United Airlines, hoeven daar geen geld op toe te leggen. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij liet vrijdag (lokale tijd) weten dat de vliegtickets gewoon gebruikt kunnen worden. Dat meldde de BBC zaterdag.

''We hebben de fout onderzocht en onder deze specifieke omstandigheden hebben we besloten dat we de tickets accepteren'', twitterde de luchtvaartmaatschappij. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen nog geen idee hoe groot de strop is.

Reizigers konden afgelopen week hun voordeel doen met de fout in het online boekingssysteem van de luchtvaartmaatschappij. Vluchten waar doorgaans een prijskaartje aan hangt van vele honderden dollars, konden plots voor kleine bedragen worden geboekt. Sommige tickets waren zelfs gratis.

Toen de luchtvaartmaatschappij de fout ontdekte, werd de boekingssite direct uit de lucht gehaald. Reizigers konden een tijdlang alleen telefonisch tickets bestellen. Over de oorzaak van het computerprobleem is nog niets bekendgemaakt.

Bron: ANP

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy