-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Emirates lanceert 'cheap fares' voor A380 bestemmingen

DUBAI - Emirates Airline heeft gisteren een actie gelanceerd waarbij vluchten, uitgevoerd met een A380, tegen speciale tarieven worden aangeboden. Het gaat om tarieven in lokale valuta met het getal A380, wat verwijst naar de superjumbo. Vluchten tussen Dubai en Jeddah worden aangeboden voor 1380 AED. De tarieven gelden alleen voor Economy Class tickets en de actie is alleen geldig op 29 september. De reistijd loopt van 1 oktober tot en met 31 maart 2014.

De luchtvaartmaatschappij maakte de volgende tarieven bekend:

Dubai - Jeddah AED1380

Dubai - Bangkok AED2380

Dubai - Londen Heatrow AED3380

Dubai - Sydney AED6380

Amsterdam wordt ook aangevlogen door Emirates met een Airbus A380. Of op deze vlucht ook een speciaal tarief wordt gehanteerd is (nog) niet bekend. De luchtvaartmaatschappij is de grootste A380 gebruiker en heeft 37 toestellen in dienst, 53 in bestelling en heeft verder nog 30 opties openstaan.

Passagiers genieten in alle klassen van maaltijden welke door chefkoks worden bereid. Het personal inflight entertainment systeem bestaat uit 1400 films, tv-programma's, spelletjes en muziekalbums. Bovendien kunnen passagiers ook gebruik maken van het onboard WiFi systeem.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy