-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Passagiers KLM kunnen langer Inflight Entertainment gebruiken

KLM biedt passagiers de mogelijkheid om vanaf het moment dat zij in hun stoel aan boord zitten tot het moment dat zij uitstappen te genieten van het aanbod aan Inflight Entertainment. Voor de passagier betekent dit dat op alle intercontinentale vluchten tot 1 uur langer gebruik gemaakt kan worden van de films, muziek en andere mogelijkheden van het systeem dat iedere passagier tot zijn beschikking heeft. Voorheen ging het Inflight Entertainment systeem pas aan als het toestel in de lucht was en voor landing weer uit.

Vanaf vandaag tot eind november wordt het Inflight Entertainment systeem aangepast in KLM’s intercontinentale vloot. Behalve de extra beschikbaarheid, is ook de navigatie van het systeem aantrekkelijker gemaakt door minder tekst te gebruiken en meer visuele navigatie te gebruiken.

Passagiers kunnen tijdens de vlucht kiezen uit meer dan 1000 uur programmering, die aangeboden wordt in tot 12 talen. Naast de audiovisuele media biedt KLM aan boord ook de Holland Herald en verschillende kranten aan.

Passagiers kunnen voor hun vlucht al bekijken welke programmering er aan boord beschikbaar is op de KLM website en via de KLM Movies & more app. Deze is beschikbaar voor zowel Apple als Android smartphones en binnenkort ook voor iPad.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy