-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Veelbelovend begin voor Litouwse luchtvaartmaatschappij Air Lituanica

VILNIUS – De Litouwse luchtvaartmaatschappij Air Lituanica heeft een vliegende start gemaakt. Sinds de oprichting op 1 juli 2013 heeft de maatschappij al 16.400 reizigers vervoerd. Bijna hetzelfde aantal tickets is al verkocht voor toekomstige vluchten.

De maatschappij is begonnen met dagelijkse vluchten van de hoofdstad Vilnius naar Brussel en Amsterdam. Inmiddels zijn daar vluchten naar Berlijn, Praag en München bijgekomen en is het aantal vluchten naar Amsterdam verdubbeld. Air Lituanica wordt met name gebruikt door zakenreizigers.

De vluchten naar Brussel en Amsterdam zijn het meest populair. Van alle vertrekkende passagiers gaat 70% naar één van deze twee steden. Amsterdam is met name populair als overstapplaats omdat het goede verbindingen heeft met andere steden. Via Schiphol vloog men vanuit Litouwen onder andere naar Madrid, Parijs, Edinburgh, Marseille en Detroit.

bron: Reisgraag.nl

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy