-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Behoud een MD-11 voor de Nederlandse luchtvaarthistorie

De KLM is op dit moment druk bezig de echt laatst vliegende PAX MD-11's uit te faseren. PAX houd in dat een vliegtuig is ingericht voor het vervoer van passagiers. Na KLM is er geen luchtvaartmaatschappij meer op de gehele wereld die PAX MD-11's in dienst heeft. Als de laaste KLM MD-11 is vertrokken in 2014 naar Victorville California Boneyard USA is het over en uit met de PAX MD-11. Bent u luchtvaartliefhebber en draagt u ook dit markante toestel in uw hart mee, ook omdat ze net als haar oudere zusje de DC-10 flink wat vlieguren heeft mogen maken voor de Nederlandse luchtvaart, teken dan deze petitie om toch te proberen er 1 te kunnen behouden, hetzij ergens in de buurt van Schiphol, hetzij op Soesterberg, hetzij op het Aviodrome hetzij op het NDSM terrein te Amsterdam om haar te kunnen blijven bezoeken.

Laten we met ons allen, de liefhebbers en allen die met en op dit toestel hebben gewerkt en allen die ermee hebben mogen vliegen naar de bestemmingen zoals: Toronto Canada, Juliana Airport St.Maarten of Los Angeles USA, de luchtvaartmusea in ons land wakker schudden met het volgende idee:

Behoud één MD-11 voor de Nederlandse Luchtvaarthistorie!

Teken de petitie via deze link

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy