-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

CityJet fuseert mogelijk met InterSky

DUBLIN/LONDEN CITY - CityJet gaat mogelijk fuseren met het Oostenrijkse Intersky Lufthfahrt. Dit heeft Intro Aviation GmbH vandaag bekend gemaakt. CityJet, tot voor kort nog eigendom van Air France - KLM, werd verkocht om het bedrijf weer winstgevend te maken. Intro Aviation GmbH is expert in het opkopen van verliesgevende luchvaartmaatschappijen om deze winstgevend te maken.

CityJet is de grootste luchtvaartmaatschappij op de kleine luchthaven Londen City Airport. Het bedrijf vliegt uitsluitend met Fokker 50s en BAe Avro RJ-85s en enkele Dornier 328s. Hoewel het niet officieel lid is van SkyTeam, sluiten alle vluchten goed aan op het netwerk van de SkyTeam partners en eigenaar Air France en KLM.

Eigenaar Hans Rudolf Woehrl zegt niet de concurrentie aan te gaan met grote airlines maar zich te focussen op kleinere luchthavens. Of er onder één naam zal worden geopereerd is niet bekend.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy