-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Eastern Air Lines en Pan Am komen mogelijk terug

Twee wereldberoemde airlines, Eastern Airlines en Pan Am, komen mogelijk terug. De twee luchtvaartmaatschappijen uit de Verenigde Staten gingen beiden in 1991 failliet maar waren grote spelers op de Amerikaanse markt. Eastern Airlines zal vanuit Miami voornamelijk chartervluchten gaan uitvoeren. De initiatiefnemers zouden al contracten hebben gesloten met lease maatschappijen voor de levering van Boeing 737-800 vliegtuigen. De eerste 737, welke deze zomer zal worden afgeleverd, zou al de bijnaam "Spirit of Captain Eddie Rickenbacker" hebben gekregen. Het kleurenschema zal vrijwel identiek worden aan de kleuren die vlak voor het faillisement werden gebruikt. De airline werd in 1928 opgericht en was een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de Verenigde Staten. 

Pan American Airways Global Holdings heeft ook 737s besteld die, net als bij Eastern Airlines, ook deze zomer zullen worden geleverd. De airline die in 1927 werd opgericht en in 1991 failliet ging, is een van de bekendste iconen in de luchtvaartindustrie. De maatschappij heeft aangegeven, haar passagiers dezelfde soort service en comfort aan te bieden als in de jaren '90. Zodra meer bekend wordt, zullen we hierover berichten.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy