-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Duits TuiFly moet kosten besparen, krijgt long-haul toestellen

HANNOVER - De Duitse luchtvaartgroep TUI heeft een kostenbesparend programma bekendgemaakt (Max Thrust) waarbij de Duitse tak ruim 65 miljoen euro moet besparen. Zo zullen gratis diensten zoals inflight entertainment, kranten en dekens verdwijnen. Ook zal het onderhoud aan de vliegtuigen worden verplaatst naar Roemenie, waar het arbeidsloon lager is. Wel zal de vloot de komende jaren worden uitgebreid met vier tot zes vliegtuigen; waarvan vier voor middellange afstand en twee voor de lange afstand. Vanaf mei zouden de vliegtuigen worden ingedeeld in drie klassen: Economy Class (Y), Economy Comfort (M) en Premium Comfort Class (R).

Ook meldden verschillende bronnen dat de overheersende gele kleur van de Duitse vliegtuigen zal verdwijnen en plaats gaat maken voor het Dreamweave kleurenschema.

TuiFly was de basis voor de reisorganisatie TUI Group. TuiFly kwam voort uit de fusie van HLX en HapagFly en heeft ruim 550 piloten en 1000 cabin attendants.


Boeing 737-700 van TuiFly

Boeing 737-800 van ArkeFly

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy