-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Brussels Airlines breidt vloot uit; vervangt Avro RJ-85s door A319s

BRUSSEL - De Belgische luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines heeft haar toekomstplannen bekend gemaakt. De luchtvaartmaatschappij voegt een extra A330 en twee nieuwe Airbus 319s toe aan de vloot. Hiermee zal het totaal aantal stoelen op jaarbasis met 400.000 toenemen. Vanaf 2016 zullen de viermotorige Avro RJ-85 de vloot verlaten. Deze zullen gedeeltelijk worden vervangen door A319s. Ryanair opent op 27 februari een basis op Brussels Airport en gaat hiermee de concurrentie aan met Brussels Airlines. Aandeelhouder Lufthansa besloot hierop de kosten met 10% te verlagen.

Brussels Airlines breidt niet alleen haar vloot uit maar ook het aantal bestemmingen. Nieuwe bestemmingen die vanaf deze zomer worden aangevlogen zijn onder andere Athene, Sevilla, Malta, Warschau en Krakau. Ook worden bestaande bestemmingen vaker aangedaan. De luchtvaartmaatschappij merkt felle concurrentie van Turkish Airlines, Ethiopian Airlines en KLM op vluchten naar het Afrikaanse continent.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy