-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Surinam Airways focust op Boeing 767 en extra 737

PARAMARIBO - Surinam Airways (SLM) overweegt om volgend jaar een Boeing 767-300ER aan te schaffen om de financiele klappen op te vangen, die het lijdt doordat haar enige Airbus A340, regelmatig op de grond staat. Reden hiervoor zijn technische problemen en ongeplande onderhoudswerkzaamheden. Hierdoor moet Surinam Airways regelmatig vliegtuigen leasen van derden. Daarnaast heeft SLM een derde Boeing 737-300 gekocht om het aantal vluchten te verhogen. De nationale luchtvaartmaatschappij bekijkt de mogelijkheid om vanaf volgend jaar naar New York (JFK) te gaan vliegen, met een tussenstop in Georgetown, Guyana. Luchtvaartmaatschappij Delta Airlines stopte enige tijd geleden deze route en ook Fly Jamaica en Caribbean Airlines zijn niet langer actief op deze route nadat deze twee airlines de toegang tot New York werd ontzegd.

Het is onbekend of de Boeing 767 de Airbus A340 zal vervangen of dat het een extra toestel betreft. Ook is nog niks bekend over de langbesproken, nieuwe route naar China.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy