-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Oproep ten behoeve van de NSS top

Zoals inmiddels wel bekend is geld er rondom en tijdens de Nucleaire top begin volgende week een verbod om in de gehele gemeente Haarlemmermeer foto camera’s en / of telelenzen bij je te hebben. Hoewel wij ons er van bewust zijn dat dit heel vervelend is voor velen van ons, willen wij iedereen toch graag verzoeken de geldende regels na te leven. Immers heeft iedereen er ook belang bij dat wij in een goed daglicht blijven staan. Anderzijds is het ook zonde om een boete van € 350,- te krijgen als je de regels toch overtreed. Velen van ons zijn al op het idee gekomen om langs de randen van de gemeente Haarlemmermeer te gaan spotten waar de noodverordening niet geld. Dit om alsnog een glimp van de mooie toestellen te kunnen opvangen.

Uiteraard een logische en begrijpelijke keuze, en ook niet tegen te gaan. Immers is het allemaal openbaar terrein waar iedereen mag komen. Echter ook hier het vriendelijke verzoek van onze kant, om je ook daar aan de regels te houden. Parkeer netjes op parkeerplaatsen, vertrap geen bloemen / planten, ga je niet verdacht opstellen, en ruim je eigen rommel op. Zou houden we het samen voor iedereen netjes en kunnen we samen onze hobby blijven uitoefenen op een gewenste, mogelijke, en respectabele manier en kweken we bij iedereen, dus ook bij de gemeente en veiligheidsdiensten, begrip. Hopelijk zien ze dan voor een volgende keer in dat er van ons echt niets te vrezen is. Iets wat wij allang weten natuurlijk!

Download Noodverordening NSS gemeente Haarlemmermeer

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy