-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Week van de cabine

AMSTERDAM - De afgelopen dagen kondigden drie verschilende luchtvaartmaatschappijen een nieuw interieur aan. Aan de top van de verbeteringen stond Etihad Airways uit de Verenigde Arabische Emiraten. De airline toonde afbeeldingen van haar nieuwe First Class en Business Class die zal worden ingebouwd in de nieuwe Airbus A380s en 787 Dreamliners. Voorzien van een complete suite, voelt het voor First Class passagiers alsof ze zijn ingestapt in een zakenjet. 

De cabines zijn af te sluiten en bieden plaats aan maximaal twee passagiers. Aan boord van de nieuwe A380 zullen negen van deze cabines worden ingebouwd op het bovendek van de dubbeldekker. Passagiers hebben de beschikking over een butler die de drankjes, inclusief margaritas en andere tropische mixjes en maaltijden komt serveren. Bovendien heeft de luchtvaartmaatschappij uit de VAE afgelopen week aangekondigd een taxiservice op te zetten voor haar Business en First class passagiers. Op geselecteerde luchthavens worden passagiers opgehaald (mits gereserveerd). Voor Business Class passagiers geldt dit alleen als zij lid zijn van het Frequent Flyer programma, en de status Gold Elite, Gold of Silver hebben. 

 

Air France

Ook de Franse luchtvaartmaatschappij Air France gaat haar First Class upgraden. Negentien 777-300ERs zullen de komende jaren worden voorzien van een nieuw product. Hoewel het bedrijf al zogenaamde full lie-flat stoelen heeft, zullen deze aanzienlijk worden gemoderniseerd. De toestellen krijgen vier van deze cabines welke allen een 24 inch (61 cm) groot scherm hebben voor het inflight entertainment system. De suites kunnen worden afgeschermd door middel van een gordijn waardoor de passagier kan geniten van alle privacy en rustig kan slapen op het 2 meter lange en 77cm brede bed. 

Singapore Airlines

De nationale airline van Singapore, Singapore Airlines zal vanaf 2015 een premium economy class invoeren op haar lange afstandsvluchten. Diverse luchtvaartmaatschappijen wereldwijd hebben dit concept al en Singapore Airlines heeft zich terughoudend opgesteld maar bekijkt nu toch de optie om economy class passagiers te kunnen genieten van nog meer service. De luchtvaartmaatschappij wint regelmatig prijzen voor service aan boord en passagiers waarderen de stoelen, service en maaltijden als een van de beste wereldwijd. Helaas zijn er nog geen foto's beschikbaar van de nieuwe cabine. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy