-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Virgin America introduceert nieuwe website

SAN FRANSISCO - Als luchtvaartmaatschappij moet je je tegenwoordig juist anders gedragen dan anderen. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Virgin America is hier al enigszins mee bekend maar gaat nog een stapje verder. Zij introduceert binnenkort een geheel nieuwe website en die in tegenstelling tot andere airlines, maximale betekenis haalt uit het woord ‘gemak’. Een grote vooruitgang is het feit dat alles stap voor stap kan worden geboekt, wat misschien wel meer tijd kost, maar waardoor het aantal 'fouten' bij het maken van een boeking moet worden gereduceerd en de passagier een betere ervaring krijgt.

De website is te bekijken via deze LINK en hier wordt stap voor sstap uitgelegd hoe het systeem werkt. Ook is het mogelijk om zelf alle stappen te doorlopen, om ook zelf te het nieuwe boekingssysteem te ervaren. Bij het tonen van de prijs geeft de airline automatisch aan dat het ticket niet in aanmerking komt voor restitutie of wijzigen, tenzij daarvoor extra wordt betaald.

Wij zijn erg benieuwd naar jullie meningen en nodigen jullie van harte uit, om het uit te proberen! Let op, om niet je gegevens in te vullen, want of het nu een beta systeem is of niet, we weten niet 100% zeker of de selectie en invullen van je gegevens ook daadwerkelijk zal leiden tot een definitieve reservering voor vluchten...

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy