-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Eerste Europese klant A350 maakt interieur bekend

TOULOUSE/HELSINKI - De Finse luchtvaartmaatschappij Finnair ontvangt volgend jaar de eerste A350 en is hiermee de eerste Europese klant van dit nieuwe toestel. Nu de certificatie van het nieuwe vliegtuig dichterbij komt en Qatar Airways later dit jaar het eerste toestel in ontvangst zal nemen, heeft de Finse luchtvaartmaatschappij haar plannen voor het interieur bekend gemaakt. De lichte en ruimtelijk ogende cabine zal een genot zijn om in te vliegen, voor zowel passagiers die in de nieuwe Business Class maar natuurlijk ook in Economy Class plaats zullen nemen. LED verlichting zorgt voor een natuurlijker omgeving voor passagiers, waardoor zij een comfortabeler reis ervaren. Bovendien is LED-verlichting veel duurzamer omdat het minder stroom nodig heeft en minder snel defect gaat. Qua entertainment krijgen passagiers ook een unieke feature, namelijk WiFi. De nationale luchtvaartmaatschappij van Finland zegt hiermee een van de eerste airlines te zijn in Scandinavie die deze service aanbiedt aan haar passagiers.

Finnair zal haar elf A350XWBs voorzien van 297 stoelen, waarvan 46 in de Business Class in 1-2-1 opstelling. Hierdoor hebben alle passagiers toegang tot het gangpad. Om de reis nog aangenamer te maken kunnen de stoelen worden omgebouwd tot een volledig bed. Extra opties voor Business Class passagiers zijn onder andere: USB poorten en een 16 inc touch screen inflight entertainment systeem.

 

De Economy Class stoelen staan opgesteld in een 3+3+3 opstelling. Met de introductie van de Economy Comfort zone heeft Finnair besloten om 43 stoelen in deze zone te voorzien. Passagiers in deze klasse krijgen tegen betaling extra beenruimte.

 
Nieuwe slim seats die lichter zijn in gewicht en voor meer comfort zorgen
bij passagiers. Deze stoelen kunnen 6% achterover hellen.

Finnair zal haar elf A350s inzetten op vluchten naar Azie, zoals Shanghai, Peking, Hong Kong, Singapore en Bangkok en deze toestellen vervangen oudere A340-300s die 25% minder zuinig zijn. Naast de elf definitieve bestellingen, heeft de maatschappij ook opties voor 8 extra vliegtuigen. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy