-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

British Airways moderniseert interieur van 18 Boeing 747s

LONDEN - British Airways, een van de leden uit de Oneworld alliantie, start volgend jaar augustus met de modernisering van een aantal Boeing 747-400s. Deze toestellen zullen binnen een jaar tijd allemaal van grotere bagagebakken, nieuwe sfeerverlichting en stoelen worden voorzien zodat deze er vergelijkbaar uitzien als de paradepaardjes van Airbus (A380) en Boeing (B787 Dreamliner). De Britse luchtvaartmaatschappij heeft 46 Jumbojets in haar vloot, waarvan sommige relatief nieuwe toestellen die rond 2000 zijn afgeleverd. Alleen deze machines zullen worden geupgrade, zodat deze nog tot na 2020 in de vloot kunnen blijven. British Airways heeft een groot aantal Boeing 777Xs, A350-1000s en A380s besteld om het merendeel van de verouderde machines te vervangen.

Onderdeel van de modernisering is onder andere de installatie van Panasonic eX3 inflight entertainment systeem, dat passagiers de keuze biedt om uit ruim 130 films en 400 series te kiezen. Bovendien is dit systeem voorzien van een touchscreen paneel en een hogere resolutie. 

Passagiers in de First en Business Class zullen hun elektronische apparatuur kunnen opladen door middel van een universeel stopcontact waarbij reizigers de keuze hebben uit een Britse, Europees of Amerikaans stopcontact. 

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy