-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

KLM begonnen aan modernisering 777-200 vloot

AMSTELVEEN - KLM is begonnen met de ombouw van de eerste Boeing 777-200. De PH-BQB werd woensdag 10 september Hangar 14 ingereden voor de inbouw van een geheel nieuw interieur. Het is de bedoeling om alle vijftien 777-200's voor het einde van 2015 te hebben aangepast, zo meldt KLM's personeelsblad de Wolkenridder. De upgrade van het interieur is nodig om internationaal mee te kunnen doen met de concurrentie. De ombouw volgt op de eerdere ombouw van alle Boeing 747-400's binnen de vloot. Net als bij de KLM 747-400 is ook nu de cabine van de Boeing 777-200 in samenwerking met topdesigner Hella Jongerius ontworpen. De stoelen in het in te bouwen interieur worden in de Business Class full flatstoelen. In de Economy Class wordt een geheel nieuw ontworpen stoel ingebouwd. KLM is de eerste luchtvaartmaatschappij die deze stoel installeert.

De nieuwe Business en Economy Class stoelen worden voorzien van een geheel nieuw Inflight Entertainment Systeem, met onder andere touch screens in de Economy Class en een second screen in de handset van Business Class stoelen. Om de installatie van de stoelen mogelijk te maken worden ook nog diverse andere modificaties aan toiletten en galleys uitgevoerd. De ombouw van de PH-BQB zal volgens KLM 4,5 week duren, waarna er nog eens een aantal weken nodig zijn voor de uitgebreide certificatiewerkzaamheden.

Bron: Luchtvaartnieuws.nl

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy