-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

HOP! wint zakenreisprijs Gran Prix Thalys op Top Résa 2014

De Franse luchtvaartmaatschappij HOP! heeft de Grand Prix Thalys voor zakenreizen 2014, gewonnen op reisvakbeurs IFTM-Top Résa, die plaatsvond van 23 tot en met 26 september in Parijs. De prijs werd door een panel van reisprofessionals onder leiding van Franck Gervais, CEO van Thalys International, uitgereikt aan HOP! Hélène Arbaham, Commercieel adjuct directrice bij HOP!, verklaart : "Wij zijn verheugd deze prijs ontvangen te hebben. Het is de kroon op ons werk sinds de lancering van HOP ! iets langer dan een jaar geleden. De focus van HOP! ligt op klanttevredenheid, met name bij die van de zakenreizigers. Wij blijven ons aanbod en dienstverlening ontwikkelen om ook aan hun verwachtingen te blijven voldoen."

Op de foto van l.n.r. jurylid, Julie Troussicot (Sales Manager Hop!) en Hélène Abraham. De ‘Lauriers du Voyage d’Affaires’ prijs is geïnitieerd door Marcel Levy van de Franstalige reiswebsite déplacementspros.com en richt de schijnwerpers op belangrijke spelers in de zakenreis sector. HOP ! feliciteert ook haar partner SmartPark, aanbieder van valet-parking op de luchthaven Parijs-Orly, met het winnen van de Gouden Lauwrier voor de categorie Technologie en Service.

HOP! in enkele cijfers:

  • Een dicht netwerk met 510 dagelijkse vluchten naar 129 bestemmingen
  • Een moderne vloot van 93 vliegtuigen met 48-100 zitplaatsen
  • Prijzen vanaf €59 *enkele reis

* Prijs onderworpen aan voorwaarden en beschikbaarheid. Tickets worden niet geretourneerd. Kijk op http://www.hop.fr voor de voorwaarden.

Bron: Baltus Communications

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy