-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

KLM Busservice tussen Schiphol en Nijmegen/Arnhem

Vanaf vrijdag 1 mei zet KLM een Busservice in voor passagiers die vanuit (de regio) Nijmegen en Arnhem via Schiphol naar hun bestemming willen reizen. Deze buslijn is vanaf vandaag gratis te boeken op klm.nl en bij de reisagent, voor passagiers met een KLM-ticket die vliegen met KLM of met een van haar partners. Voorwaarde hierbij is dat het vliegticket geboekt wordt met Nijmegen of Arnhem als vertrekpunt. Met deze service komt KLM tegemoet aan de wensen van haar passagiers uit deze regio. De bussen zijn duidelijk te herkennen aan de bekende KLM-kleuren.

Het vervoer met de KLM bus is gratis, hiermee besparen passagiers kosten voor een treinkaartje of brandstof en eventuele parkeerkosten op de luchthaven. Ook kunnen de passagiers gebruik maken van gratis WiFi in de bus. Koffie, thee, water en het KLM Inflight Magazine Holland Herald maken de reis compleet. Indien de bus onderweg vertraging oploopt, boekt KLM de passagiers kosteloos om. De bus rijdt 7 dagen per week, tweemaal daags van Centraal Station Nijmegen en Centraal Station Arnhem naar Schiphol en retour. De bus is ook geschikt voor passagiers met een beperkte mobiliteit. Verder kunnen kinderen zonder apart kinderstoeltje meereizen in de bus. Speciale attributen (zoals een fiets of surfplank) en huisdieren worden niet door de bus vervoerd.

Hieronder vindt u het schema met de opstapplaatsen en vertrektijden van de nieuwe Busservice, met ingangsdatum 1 mei 2015. Let op, alle tijden zijn onder voorbehoud.

Nijmegen Arnhem Schiphol
vertrekniveau
Schiphol
aankomstniveau
Arnhem Nijmegen
05:30 06:00 07:30 09:00 10:30 11:00
16:30 17:00 18:30 20:00 21:30 22:00

Bron: KLM Nieuws

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy