-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Finnair zet 1x A350 in op vlucht naar Amsterdam

HELSINKI - De nationale luchtvaartmaatschappij van Finland, Finnair, ontvangt eind dit jaar de eerste van 19 bestelde A350XWBs. Het is eerste Europese luchtvaartmaatschappij die dit type in ontvangst neemt. Het bedrijf zal het type inzetten op vluchten naar Azie en Shanghai zal de eerste bestemming zijn. De Chinese stad zal op 25 oktober (AY057) worden aangedaan en zal de volgende dag (AY058) weer landen in de Finse hoofdstad. Daarnaast staan ook ondermeer Peking, Bangkok, Hong Kong en Singapore op de planning. Net als vele andere maatschappijen zal ook Finnair de A350 inzetten op kortere routes, om ervaring op te doen. Deze vluchten zullen volgens de planning op 5 oktober beginnen. Ook zal het toestel eenmaal worden ingezet naar Amsterdam, te weten op 9 oktober.

Vluchtnummer Vertektijd Vertrekt uit Bestemming Aankomsttijd
AY841 08:10 Helsinki Amsterdam 09:45
AY842 11:55 Amsterdam Helsinki 15:15

Let op, deze tijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen. 

Bekijk alle bestemmingen en vluchtnummers

Vluchten kunnen voor een speciale prijs worden geboekt, een retour uit Amsterdam op 9 oktober met een terugvlucht op 10 oktober is bechikbaar voor EUR212.

Finnair voorziet haar A350s van 297 zitplaatsen in twee klassen: 46 in Business Class en 231 in Economy Class. Daarnaast zijn er 43 Economy Class stoelen tegen betaling beschikbaar die zijn voorzien van extra beenruimte.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy