-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Plannen voor nieuwe luchtvaartmaatschappij op Curacao: AVA Airways

WILLEMSAD - Binnenkort verwelkomt Curaçao mogelijk een nieuwe luchtvaartmaatschappij. AVA Airways is een nieuwe luchtvaartmaatschappij die later dit jaar van start moet gaan met een vloot van vier Airbussen, mogelijk A319s of A320s. Op dit moment worden de financiële middelen gezocht om de plannen van AVA Airways te realiseren. Hierna zal de veiligheidsdienst van het eiland, de Curaçao Civil Aviation Authority (CCAA) een certificaat uitreiken. De maatschappij is van plan om bestemmingen in het Caribisch gebied en Zuid-Amerika aan te vliegen. Investeerders achter de plannen van AVA Airways wilden aanvankelijk een hub opzetten op Kingston, op het eiland van Jamaica, maar besloten voor Curaçao te kiezen vanwege de geografische ligging. 

Met het starten van een maatschappij op Curacao, gaat AVA Airways de concurrentie aan met InselAir, dat dagelijks naar ongeveer 20 bestemmingen vliegt. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy