-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Yamal Airlines vanaf 2021 mogelijk verder met Russische vloot

De Russische luchtvaartmaatschappij Yamal Airlines sluit niet uit dat het in de nabije toekomst overstapt op een vloot van uitsluitend Russische vliegtuigen. De luchtvaartmaatschappij zegt op korte termijn een aanzienlijke order te plaatsen voor Sukhoi Superjets. Deze zouden ondermeer de A320s, 737-400s en CRJ-200s moeten gaan vervangen. Door de dalende wisselkoers van de Russische roebel moeten luchtvaartmaatschappijen uit het land steeds meer betalen voor het leasen van vliegtuigen. Door te switchen naar vliegtuigen van Russische makelij, of door te leasen van binnenlandse bedrijven, hoopt Yamal Airlines de kosten te kunnen reduceren.

Yamal Airlines, opgericht in 1997, vliegt momenteel met A320s, twee grotere A321s, Boeing 737-400s, CRJ-200s en Let-410s. Hoewel het bedrijf focust op het uitvoeren van binnenlandse vluchten, wordt een klein aantal populaire Russische bestemmingen aangevlogen, zoals Sharm el Sheikh in Egypte en Tivat in Montenegro.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy