-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Avianca Brasil treedt toe tot Star Alliance

SAO PAULO/FRANKFURT- Star Alliance is op 22 juli een lid rijker. Op 22 juli treedt Avianca Brasil namelijk toe tot de grootste luchvaartmaatschappijalliantie ter wereld. De Braziliaanse luchtvaartmaatschappij is de 28 maatschappij die lid wordt van Star Alliance. Twee jaar geleden trad zustermaatschappij Avianca uit Colombia al toe tot de alliantie. Met de toetreding van Avianca Brasil krijgt de Star Alliance weer meer grip in Zuid-Amerika. Na de overstap van TAM naar Oneworld in maart 2014 door de fusie tussen LAN en TAM verloor Star Alliance haar positie in Brazilië. Die plek wordt nu dus weer ingenomen door Avianca Brasil.

Samen met Copa Airlines uit Panama (oud Skyteamlid) en Avianca Colombia vormt Avianca Brasil samen de sterke troeven in Brazilië. Door de toetreding van Avianca Brasil neemt de concurrentie van Star Alliance ten opzichte van het Skyteam en Oneworld nog meer toen. Star Alliance is al de grootste alliantie van de wereld maar loopt nu uit op Skyteam (met respectievelijk 20 leden) en Oneworld (met respectievelijk 15 leden). Zover de huidige berichtgeving treden in de nabije toekomst geen nieuwe maatschappijen toe bij het Skyteam of Oneworld.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy