-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Frontier Airlines komt met uniek concept voor middelste stoel

De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Frontier komt met een uniek concept om passagiers een aangenamere reis te laten beleven. Frontier zegt in een interview dat de middelste van 3 stoelen een inch (3 cm) breder wordt gemaakt vergeleken met de raam- en gangpad stoel. Volgens deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zorgt de bredere stoel voor een aangenamere reis voor reizigers die op de middelste stoel zitten. De middelste stoel wordt hiermee 19" waarmee het de breedste Economy Class stoelen zijn op de Amerikaanse markt. 

Door de middelste stoel breder te maken, moet het benauwde gevoel worden beperkt. Want zeg nou zelf, 4 uur tussen twee onbekenden zitten in een vliegtuig zal niet voor de meest comfortabele vliegreis zorgen.

In tegenstelling tot alle andere services die Frontier aanbied, geeft de maatschappij aan voor deze bredere stoel geen toeslag te heffen. De maatschappij heeft net als Easyjet, Ryanair, Southwest Airlines en Spirit Airlines het concept van alleen het vliegticket. Alle extra services waarvan een passagier gebruik wenst te maken moet extra voor worden betaald.

De nieuwe stoelen zullen bovendien in een 'fixed position' worden geplaatst wat betekent dat ze niet naar achteren kunnen worden versteld. Ryanair hanteert dit concept al langer. Verder zal de Amerikaanse prijsvechter twee extra rijen van 6 stoelen installeren in haar Airbus A319s en A320s. Hiermee komt het totaalaantal stoelen in de A320 uit op 180. In de toekomst zal dit aantal verder oplopen tot 186.

Airbus A320 Frontier Airlines (C) Nicholas Vollaro
(C) Nickholas Vollaro

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy