-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Venezolaans Avior Airlines breidt flink uit

CARACAS - Luchtvaartmaatschappij Avior Airlines heeft plannen bekendgemaakt om de komende jaren flink uit te breiden. Gisteren al liet het bedrijf weten dat het vluchten gaat beginnen naar Curacao, maar daar zal het niet bij blijven. De vloot 737-200s moet worden vervangen door een viertal 737-400s en een tweetal 737-300s. Daarnaast zullen maar liefst zes tweedehands A340-300s aan de vloot worden toegevoegd waarmee de maatschappij naar Spanje en Italie wil vliegen. Nu nog opereert Avior Airlines uitsluitend binnen het eigen continent en naar Miami, Florida, een populaire bestemming voor Zuid-Amerikanen.

Met de nieuwe vliegtuigen, die nog dit jaar nog aan de vloot worden toegevoegd, wil het bedrijf bovendien het aantal bestemmingen flink uitbreiden. Zo staan onder andere Colombia, Ecuador, Panama, Peru en Uruguay op het programma. De nieuwe bestemmingen en uitbreiding van de vloot wordt gesponsord door de nationale bank. Buitenlandse maatschappijen zijn voorzichtig met het uitvoeren van vluchten naar Venezuela, vanwege enorme achterstandsbetalingen. American Airlines begint echter langzaamaan weer meer vluchten uit te voeren naar Caracas. Het is nog niet bekend waar de vliegtuigen vandaan komen. Een groot aantal luchtvaartmaatschappijen is de A340-300 momenteel aan het uitfaseren, waaronder Virgin Atlantic. 

Avior Airlines vervoert maandelijks zo'n 60.000 passagiers, maar hoopt dit aantal op te zien lopen tot ongeveer 150.000 passagiers aan het eind van 2016.

(C) Jannik Femerling

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy