-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Wrakstuk van vliegtuig aangespoeld op Frans eiland Réunion

Op het strand van het Franse eiland Réunion is woensdag een wrakstuk van een vliegtuig aangespoeld. Het gaat om een deel van de vleugel. Dat meldt CNN op basis van Christian Retournat, een lid van de Franse luchtmacht op Réunion De politie heeft het wrakstuk meegenomen en laat onderzoeken door experts om wat voor een vliegtuig het gaat. Op foto's is te zien dat het stuk vleugel bedekt is met schelpen wat aangeeft dat het wrakstuk lange tijd om op de bodem van de zee heeft gelegen. Réunion is een Frans departement en ligt voor de kust van Madagascar.

Voor de kust van het eiland zijn de afgelopen jaren enkele vliegtuigen neergestort. Waaronder een Airbus A310-300 van de Jemenitische vliegtuigmaatschappij Yemenia in 2009 met 153 mensen aan boord bij de eilandengroep Comoren voor de Afrikaanse oostkust. Een meisje van 14 overleefde de ramp. De vondst wordt ook in verband gebracht met de verdwijning van vlucht MH370, de Boeing 777 van Malaysia Airlines die sinds vorig jaar maart wordt vermist. Volgens Retournat is het nog veel te vroeg om te zeggen of er een verband is met vlucht MH370. 

Bron en tekst: Nu.nl

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy