-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nationaal Militair Museum verwelkomt 350.000e bezoeker

Donderdag 13 augustus, aan het eind van de ochtend werd Louise Daalen uit Soest verwelkomd als 350.000ste bezoeker van het NMM dit jaar. Door 5 militairen van de Koninklijke Landmacht werd Louise naar de ingang gebracht waar zij persoonlijk werd gefeliciteerd door Hedwig Saam, directeur NMM, de heer Brust, exploitatiemanager Heijmans en Kolonel H.G.J.A. Smits en Majoor M.A. Felius van de Koninklijke Landmacht. Een nietsvermoedende en verraste Louise: "dit is ons eerste bezoek aan een museum, dat maakt het wel heel bijzonder". Louise wint een ultieme landmachtexperience naar keuze.

Het Nationaal Militair Museum (NMM) is hét museum over de betekenis van de krijgsmacht voor Nederland in het heden, verleden en de toekomst. Het museum belicht deze betekenis aan de hand van verhalen, activiteiten en actuele exposities die je bijblijven. Naast zes themadelen waar met moderne museale presentaties het verhaal van de land- en luchtmacht wordt verteld, is er een enorme presentatieruimte waarin veel imposante collectiestukken zoals vliegtuigen, tanks, pantservoertuigen en helikopters zijn te bezichtigen. Het museum is 11 december 2014 door Zijne Majesteit de Koning geopend.

Door: NMM.nl

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy