-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Air India neemt 787s later af dan gepland

MUMBAI - Doordat luchtvaartmaatschappij Air India heeft overwogen haar resterende order voor zes 787-8s om te zetten naar grotere 787-9s, maar deze wijziging uiteindelijk niet doorging, heeft het bedrijf haar slotposities verloren in het assemblage proces van Boeing. Luchtvaartmaatschappij plaatsen doorgaans bestellingen voor een aantal vliegtuigen van een bepaald type, maar kunnen deze order wijzigen, afhankelijk van de gemaakte afspraken. Zo is het niet ongebruikelijk dat maatschappijen tussen kleinere/grotere modellen switchen, om beter op de huidige vraag op de markt in te kunnen spelen.

Deze aanpassingen moeten natuurlijk op tijd doorgegeven worden omdat fabrikanten onderdelen gaan produceren. Door de late beslissing van de Indiase maatschappij, kon Boeing niet op tijd de onderdelen produceren en verloor Air India haar positie bij het assemblageproces. De maatschappij heeft een vloot van 21 787-8s, en zal nu de 22e en 23e Dreamliner tussen 2016 en 2017 leveren.

Air India zet haar 787s in op vluchten naar ondermeer Birmingham, Frankfurt, Londen, Milaan, Parijs en Rome

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy