-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tweede deel End Of Flightplan over MD-11 kan worden besteld

Beste MD-11 liefhebbers, met trots kan er worden gemeld dat het tweede MD-11 boek ‘End of Flightplan’ besteld kan worden via www.md-11.nl. Er is een minimaal aantal van 1.111 bestellingen nodig om het project doorgang te kunnen laten vinden. Wie het boek bestelt voor 25 september 2015 krijgt er gratis een driedelige stickerset ter waarde van 5 euro bij. Binnenkort zal deze stickerset ook los verkrijgbaar zijn. ‘End of Flightplan’ wordt geleverd met een cassette om boek 1 & 2 in te bewaren. Mocht de benodigde 1.111 stuks niet worden gehaalld, dan kan het tweede boek helaas niet in productie gaan en wordt het bedrag uiteraard teruggestort op de rekening.

De opbrengst van het boek gaat wederom naar een goed doel, waar later meer over zal worden verteld. Heb je boek 1 ‘Farewell MD-11’ nog niet, wees er dan snel bij; er zijn nog maar enkele exemplaren beschikbaar en er zal geen herdruk komen. We kunnen niet wachten om het boek te laten produceren! Verwachte levering medio december. Dit boek wil je niet missen, dus bestel snel!

Klik hier om het boek te bestellen

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy