-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

ANA en Boeing onthullen Star Wars 787

SEATTLE - De Japanse luchtvaartmaatschappij All Nippon Airways kondigde enkele maanden geleden aan drie vliegtuigen van een speciale Star Wars beschildering te voorzien. Het eerste toestel, een nieuwe Boeing 787-9 Dreamliner is inmiddels in Seattle voorzien van deze unieke beschildering. Na aflevering wordt deze Dreamliner op internationale bestemmingen ingezet waarop momenteel al de 787-9 wordt gebruikt. Binnenkort worden ook een Boeing 767-300ER en een grotere 777-300ER van een uniek Star Wars kleurenschema voorzien.

De Boeing 787-9 staat in het teken van R2-D2, het kleine blauwe robotje. De Boeing 777-300ER zal geheel in het teken komen te staan van BB-8. Dit type zal net als de Dreamliner op internationale vluchten worden ingezet. De Boeing 767-300ER krijgt een kleurenschema waarin zowel R2-D2 en BB-8 worden gebruikt. Dit toestel zal uitsluitend op binnenlandse vluchten worden ingezet.

 

ANA, en tal van andere Aziatische maatschappijen staan erom bekend om vliegtuigen te voorzien van opvallende kleurenschema's. Zo was onder andere een Boeing 747 voorzien van Pokemon figuren en staan een aantal vliegtuigen van de Taiwanese maatschappij Eva Air in het teken van Hello Kitty.

Bekijk meer foto's van de R2-D2 Boeing 787-9

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy