-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

British Airways rond modernisering eerste 747 af

CARDIFF - British Airways heeft de eerste Boeing 747-400 die onder handen is genomen weer terug in dienst genomen. Het toestel is voorzien van een geheel nieuwe Economy, Business en First Class cabine die match aan het product dat ook op de A380s en 787 Dreamliners worden aangeboden. British Airways zegt dat het next generation eX3 Inflight Entertainment System van Panasonic passagiers ruim 1300 uur aan entertainment biedt, waaronder 130 films en 400 series. Passagiers kunnen deze films en series bekijken vanaf een groter HD-scherm met touch-screen functionaliteiten.

Het nieuwe systeem is naast gebruiksvriendelijk ook nog eens een stuk lichter dan het vorige systeem. Hierdoor kan gewicht en dus brandstof worden bespaard.

Passagiers die reizen in de First en Business Class hebben een universeel stopcontact tot hun beschikking. De stoelen in Economy Class hebben een USB-poort bij iedere stoel waarmee electronica kan worden opgeladen. De Britse maatschappij gaat 18 Boeing 747-400s moderniseren. De complete vloot 747s bestaat uit 48 toestellen. Een aantal vliegtuigen zal de komende jaren al worden uitgefaseerd en worden vervangen door A380s, Boeing 787-9s en A350s. De gemoderniseerde vliegtuigen zullen selectief worden ingezet op vluchten naar Boston, Chicago, Dubai, Koeweit, Lagos, New York (JFK) en Riyadh. Vanaf de zomer zullen meer vliegtuigen over deze nieuwe cabine beschikken en zal het aantal bestemmingen worden uitgebreid.

  

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy