-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Check this out, loop virtueel door een Virgin America A320

Dat Sir Richard Branson soms opmerkelijke stunts uithaalt om naamsbekendheid te werven, zijn we inmiddels wel gewend. Vooral de Amerikaanse dochter uit de Virgin Group, namelijk Virgin America, heeft in haar korte geschiedenis al meerdere malen de voorpagina gehaald. Introduceerde ze in 2014 nog een opmerkelijke Flight Safety Video, nu heeft het bedrijf samengewerkt met Google om een panorama uitzicht aan te bieden aan toekomstige reizigers.

Iedereen kent “streetview” van Google Maps wel. Enkele jaren terug werd al een gedeelte van het great barrier reef in Australië in kaart gebracht. Maar ook Antartica, de Grand Canyon en de Maya Ruïnes zijn vanuit de luie stoel te bekijken. Aan deze lange lijst met locaties is nu ook Virgin America’s A320 toegevoegd. Je kunt hier het product van de maatschappij ervaren. De luchtvaartmaatschappij zegt dat alle vliegtuigen hetzelfde product hebben, dat naast de prachtige LED-verlichting, ook is voorzien van WiFi en een in-flight entertainment systeem. We zouden zeggen, neem eens een kijkje. Loop door het vliegtuig.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy