-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Air Europa verlaat Flying Blue programma

PALMA DE MALLORCA - De Spaanse SkyTeam maatschappij Air Europa verlaat per 14 december het Flying Blue programma en richt een eigen programma op onder de naam SUMA. Dit maakte de maatschappij bekend. Luchtvaartmaatschappijen Air France, KLM, Tarom en Air Calin maken deel uit van het populaire programma, waarbij passagiers punten (award miles en level miles) sparen door vluchten te maken of door producten te kopen bij de webshops. Het aantal gespaarde miles hangt af van de boekingsklasse, de route en de maatschappij. Naast vluchten die door deze vier maatschappijen worden uitgevoerd, kunnen leden ook miles sparen op tal van SkyTeam en andere partners.

Met ingang van 14 december zal Air Europa het Flying Blue programma verlaten. Wel blijft het mogelijk voor Flying Blue leden om award en level miles te sparen op vluchten die door de Spaanse carrier worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor huidige Flying Blue leden over te stappen op het programma, dat SUMA heet. De maatschappij geeft aan dat zij het huidige niveau van passagiers respecteert en zij hun level zullen behouden.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy