-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Cuba en VS bereiken akkoord over lijnvluchten

De Verenigde Staten en Cuba zouden tot een akkoord zijn gekomen over het herinvoeren van lijnvluchten tussen de twee landen. Dat meldt persbureau AP. Ingewijden van zowel de VS als Cuba omschrijven het akkoord als een overeenkomst die nog niet formeel is. De verwachting is dat dit uiterlijk binnen enkele dagen tijd op papier wordt vastgelegd. Beide landen werken sinds juli intensief aan het verbeteren van de onderlinge relaties. 

Door het akkoord zouden particulieren binnen enkele maanden tijd weer kunnen vliegen tussen de landen. Momenteel is vliegen tussen de landen ook mogelijk, maar deze gaan gepaard met 'extreme' regelgeving en zijn verre van vergelijkbaar met reguliere lijnvluchten. Voor Amerikaanse toeristen blijven er nog wel problemen bestaan indien een akkoord officieel wordt bevestigd. Vanwege het handelsembargo mogen de Amerikanen namelijk geen geld uitgeven in Cuba, dit omdat ze dan volgens de autoriteiten in de VS een communistische regime steunen.

Door: Nu.nl

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy