-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

60 miljoen passagiers voor Frankfurt am Main

FRANKFURT - De grootste luchthaven van Duitsland, Frankfurt am Main, heeft op 22 december de 60 miljoenste passagier verwelkomd op het vliegveld. Het is voor het eerst in de geschiedenis van de luchthaven dat dit aantal wordt bereikt. De 13-jarige Antonia Hein was de gelukkige en kreeg een reis cheque ter waarde van 1000 euro, te besteden tijdens de volgende vakantie. De passagier en familie werden verwelkomt in Terminal 1, terwijl ze gingen inchecken voor een vlucht naar Kaapstad waar ze hun dochter gingen opzoeken voor de feestdagen.

11 jaar geleden werd de mijlpaal van 50 miljoen passagiers behaald. De luchthaven verwerkt dagelijks meer dan 200.000 aankomende, vertrekkende en overstappende passagiers. De luchthaven wordt gebruikt door tal van maatschappijen, waarvan Lufthansa en Condor de grootsten zijn. Momenteel vliegen 88 verschillende maatschappijen naar Frankfurt en zijn 257 bestemmingen rechtstreeks te bezoeken in 100 landen.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy