-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Codeshare-overeenkomst KLM en Delta Air Lines

KLM en Delta Air Lines gaan een codeshare-overeenkomst aan met de Indiase luchtvaartmaatschappij Jet Airways, die nieuwe reismogelijkheden biedt voor passagiers die via Amsterdam Airport Schiphol vanuit Europa en de Verenigde Staten naar bestemmingen in India en verder vliegen. Met ingang van 27 maart 2016 – mede afhankelijk van toestemming van de betrokken overheden – kunnen passagiers van KLM en Delta, die vanaf bestemmingen in Europa en de Verenigde Staten naar Amsterdam Airport Schiphol vliegen, hier overstappen op de nieuwe dagelijkse vluchten van Jet Airways naar Delhi en Mumbay.

Ook kunnen passagiers overstappen op vluchten naar verdere Indiase bestemmingen, zoals Hyderabad, Bengaluru, Chennai, Ahmedabad, Kochi, Calcutta en Amritsar, Dhaka in Bangladesh, Kathmandu in Nepal, en Colombo in Sri Lanka. Dankzij de codeshare-overeenkomst van KLM en Delta voor deze Jet Airways-vluchten, profiteren passagiers van voordelen als een gecoördineerde klantenservice, een enkel ticket voor de gehele reis en het inchecken van bagage meteen naar de eindbestemming. Delta SkyMiles- en KLM Flying Blue-deelnemers kunnen Miles sparen op en inwisselen voor vluchten die via codesharing door Jet Airways worden uitgevoerd.

Daarnaast geldt op vluchten die door KLM en Delta worden uitgevoerd tussen Amsterdam en negen bestemmingen in de Verenigde Staten en Canada een code van Jet Airways. Hiertoe behoren New York-JFK, Newark, Chicago, Washington D.C., Houston, San Francisco, Los Angeles, Vancouver, Calgary, Montreal en Edmonton. De codesharing met Jet Airways geldt bovendien op KLM-vluchten vanaf Amsterdam naar 30 Europese bestemmingen, waaronder Madrid, Zürich en Milaan. Ook de KLM-vluchten tussen Amsterdam en New Delhi maken deel uit van de overeenkomst.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy