-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Vernieuwd interieur voor nieuwe 737s Ryanair

DUBLIN - Europa’s grootste prijsvechter, de Ierse maatschappij Ryanair, heeft beelden vrijgegeven van het nieuwe interieur van haar vliegtuigen. De maatschappij is de laatste jaren bezig haar imago te verbeteren door zich meer te focussen op zakenreizigers, primaire luchthavens en het weglaten van torenhoge toeslagen zoals EUR70 voor een instapkaart die op de luchthaven wordt opgehaald. De nieuwe cabine is voorzien van LED-verlichting en passagiers hebben de beschikking over iets meer beenruimte.

Volgens Chief Executive Michael O’Leary zorgen de gele tinten, die ruim 10 jaar geleden werden aangebracht in Ryanairs vliegtuigen, voor een lichtere cabine. “Door subtielere kleuren te gebruiken, willen minder direct overkomen.” aldus de Ierse zakenman.

Overigens zullen alleen nieuw te leveren 737s worden voorzien van de nieuwe cabine. Het eerste toestel wordt volgens de maatschappij in april geleverd. De airline heeft voorlopig geen plannen om bestaande vliegtuigen aan te passen.

Binnenkort zal de prijsvechter ook een nieuw uniform onthullen voor het personeel. De maatschappij vervoerde vorig jaar bijna 100 miljoen passagiers en had een omzet van meer dan EUR1,2 miljard.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy