-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Nieuwe prijsvechter French Blue binnenkort van start

French Blue is Frankrijks nieuwste prijsvechter en de eerste die zich concentreert op long-haul vluchten. De maatschappij is onderdeel van Groupe Dubreuil waarvan ook Air Caraïbes deel van uitmaakt. De carrier focust op het uitvoeren van vluchten vanaf Parijs Orly naar populaire vakantiebestemmingen zoals Punt Cana in Dominicaanse Republiek en Mauritius en Rénion.

De maatschappij zal gebruik maken van dezelfde type vliegtuigen als haar zusterbedrijf Air Caraïbes, de A330. De eerste is inmiddels in een vergevorderd stadium en zal naar verwachting in juni aan Air Caraïbes worden geleverd, voordat French Blue er mee zal gaan vliegen. De carrier zal twee A330-300s opereren, allebei voorzien van 378 stoelen. Ook heeft de maatschappij twee A350-900s in bestelling staan. De eerste zal in het voorjaar van 2017 worden afgeleverd.

French Blue biedt tickets in drie opties: Basic (reizen met handbagage), Smart (reizen met handbagage + 1 stuk ruimbagage, je krijgt een hapje en een drankje en je kunt een stoel selecteren zonder toeslag), en Premium (je krijgt een grotere stoel, je kunt 2 stuks bagage inchecken en je kunt gebruik maken van extra faciliteiten).

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy