-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Steeds meer bestemmingen voor de dreamliners van de KLM

De KLM zet haar Boeing 787-9 Dreamliners op steeds meer bestemmingen binnen haar routenetwerk in. Sinds de aankomst van eerste Dreamliner, halverwege November, zijn de verschillende tweemotorige vliegtuigen al naar ruim 8 verschillende bestemmingen gevlogen.

 

Na de drie welkomsvluchten op 22 november vorig jaar startte de Nederlandse maatschappij vluchten naar Abu Dhabi en Dubai. Deze vluchten werden afwisselend met de Boeing 777-200 uitgevoerd. Met de komst van de tweede Dreamliner in December kwam er ook twee nieuwe bestemmingen bij: Bahrein en Rio de Janeiro. Pas bij de levering van KLM’s derde Boeing 787 versnelde de uitbreiding van bestemmingen vlot. Bestemmingen als Osaka, Hangzhou, Xiamen en Muscat werden ook voor het eerst aangedaan met een dreamliner van de KLM. De bestemmingen Chengdu en New Delhi werden na de komst van de vierde 787 voor het eerst aangedaan.

 

Het nieuwste vliegtuig van de KLM vliegt nog niet dagelijks op deze bestemmingen. De vluchten worden afgewisseld gevlogen in combinatie met de Boeing 747-400 of de Boeing 777-200/-300ER. Op de dagen dat er geen dreamliner vliegt, wordt het oorspronkelijke type toestel ingezet.

 

De KLM vliegt op dit moment minimaal 1 keer per week met de Boeing 787-9 Dreamliner naar: Abu Dhabi, Bahrein, Chengdu, Dubai, Muscat, New Delhi, Osaka, Rio de Janeiro, Xiamen. De komende maanden zullen er nog meer nieuwe bestemmingen bijkomen. Bestemmingen zullen onder andere Beijing, Calgary, Kaapstad, San Francisco en Seoul zijn. In totaal heeft de KLM nu 4 van de in totaal 21 bestelde Dreamliners in dienst, waarvan 15 Boeing 787-9 en 6 Boeing 787-10. Naar verwachting zal in de loop van deze maand de volgende dreamliner naar Amsterdam toe, namelijk de PH-BHF.

 

 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy