-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Terminals LAX worden verbouwd

LOS ANGELES - De drukste luchthaven van de Amerikaanse staat California, Los Angeles LAX krijgt een flinke metamorfose van maatschappij Delta. De Amerikaanse maatschappij gaat terminal 2 en 3 flink onderhanden nemen. Delta gebruikt nu nog Terminal 5 en 6 en heeft 13 gates tot haar beschikking. Het verschuiven van terminal verhoogt ook het aantal gates tot 22 a 27 gates.

Eén van de plannen van Delta is om de terminals met elkaar en de rest van de luchthaven te verbinden. Hierdoor zal het voor passagiers gemakkelijker worden over te stappen op vluchten die vertrekken vanaf andere terminals.

LAX telt 9 terminals. Onder andere Southwest Airlines, American Airlines en United hebben hun eigen terminal tot de beschikking. Daarnaast is ook een groot aantal partners van deze maatschappijen ondergebracht in de terminals. Een aantal SkyTeam maatschappijen, zoals Aeromexico, Air France en KLM verplaatsen mogelijk ook naar Terminal 2 of 3.

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy