-

Deze website maakt gebruik van cookies. Door Aviationinfo.nl te bezoeken, gaat u akkoord met het tijdelijk opslaan van deze gegevens.

I understand
Log in Register

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name *
Username *
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Garuda Indonesia verwijdert van Zwarte Lijst

JAKARTA - De nationale maatschappij van het Aziatische Indonesië, Garuda Indonesia, is weer welkom in Europa. Een nieuwe versie van de bekende Zwarte Lijst welke wordt samengesteld door de Europese Unie toont niet langer Indonesië haar nationale carrier. De maatschappij heeft een nauwe samenwerking met KLM en heeft hierdoor dusdanige verbeteringen doorgevoerd dat er weer vluchten naar Europa mogen worden uitgevoerd. Het Aziatische land telt tal van lokale bedrijven, prijsvechters en regionale maatschappijen. Door de slechte controle en lage kwaliteitsstandaard gebeuren er jaarlijks tal incidenten met meestal dodelijke gevolgen.

Door het opheffen van het vliegverbod naar Europa, worden binnenkort ook vluchten herstart naar het continent. Hierbij zal Amsterdam als eerste worden aangedaan. Gevlogen wordt met een Airbus A330-200. Helaas kan dit vliegtuig niet non-stop naar Amsterdam vliegen, en zal er een tussenstop worden gemaakt in Abu Dhabi. 

Delen

©2017 Aviationinfo.nl | Disclaimer | privacy